Firande

Efter boulen i går till kaffet blev vi bjudna på tårta. Jürg hade födelsedag  70 år.Lånad av Ullas bilder Bild lånad av Ulla Röös Olsson

På kvällen var Birgitta&jag med Stina&Jürg på restaurang  Casa Velha här i Silves. Trevligt ställe med bra mat en 3 rätters meny för 7,5 Euro. De är duktiga att marknadsföra sig,  går och sätter reklam på bilarna.

IMG_0657

Så här ser det ut när damerna vinner

IMG_0651

Nu ser ni herrarna när de har vinner

IMG_0667

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *