Bloggare träffas

Det vad lite mulet inte alls så bra som vi har blivit bortskämda  med när vi vaknade.  Men allt kan bli bättre och så var det med vädret idag. Vi körde ner till Alvor idag på förmiddagen.  Vi visste att där var några som vi känner och vi har läst deras blogg.  När vi kom till ställplatsen möttes vi av Elisabeth & Lennart, ”Husbilen Ellen”.  Vi tog ut stolar och bord och satte oss  vid  vår husbil ordnade kaffe och Elisabeth fixade  goda snittar. Inger & Ingemar kom också och vi fikade tillsammans, har läst deras blogg länge. Det var första gången vi träffade dem.  Efter en stund var vi 10 svenskar som pratade om resan ner och allt vi  upplevt på vägen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

http://ingerhl.wordpress.com/                  http://husbilen-ellen.blogspot.se/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Första intrycket av Alvor är positivt har bara gått en liten runda och har varit nere på playan.

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *