Några dagar i Albufeira.

Nu har vi varit några dagar i Albufeira. Var till Fiatverkstan med bilen så att mekanikern fick provköra den. Så på onsdag nästa vecka ska vi dit för byte av framhjulslager. Annars så rullar dagarna på med det som måste göras. Lilla My och jag har varit ute på längre promenader här i stan. Birgitta har tyvärr svårt att gå längre sträckor. Albufeira är en stad som bjuder på många ner/uppförsbackar. Vi har varit nere i gamla stadsdelen och gått. Med El-cyklar tar man sig smidigt fram.

Untitled 3

Det finns gott om affärer som säljer färsk fisk här och det uppskattar vi som i stort sätt lever på fisk här nere i Portugal

Vädret har blivit sämre de senaste dagarna men det hindrar oss inte från att vara ute. Även husbilen blev tvättad så nu är all sand från Alagoa borta.

Vi har också Skype’at med vänner och barn. Lilla Ask blev konfunderad att få se mormor och morfar på datorn. J Vi har ett bra Wifi här på ställplatsen det mesta är bra här på Parque da Palmeira vi var lite skeptiska att stå här men vi trivs bra.

Man ser många sådana ekipage här på Algarve.

IMG_0066

Fiat i Albufeira

Fiat i Albuferia

Här ser man viljan på ett olivträd att fortsätta bära frukt.

IMG_0069

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *