Adventstid

Första advent. Nu har vi vistades i en månad i Portugal. Vi  har fina dagar med sol och värme. Men nätterna är lite kallare till och med frost har vi haft här i Silves. Men temperaturer blir fort behaglig på morgonen bara solen tittar fram.

Var till Fiatverkstaden och fick två nya däck monterade fram. Enligt dem så var det inget fel på lager/drivknut. Så nu hoppas vi att det stoppar med detta. Efter verkstaden körde vi upp till Silves och här har det ökat med husbilar. Även ställplatsen har haft många och även campingen här i närheten lockar med samma pris som ställplatsen. Men det var ingen plats vi gillade var där med cykeln men inget för oss.

Igår första advent var vi ute ett gäng på tio personer  både trevligt och god mat tycker vi. Mycket spex från serverings  personal och det muntrade upp stämningen ordentligt.

Untitled 7   Untitled 6    Bilder lånade av Evas blogg

http://blog.husbilsliv.se/sh.php?blogUID=4b5b578032c8c61ea07267a7ba35242c

Lidl

Lidl1   Lidl har på många platser här i Portugal markerat platser för husbilar. Något för andra att ta efter!

 

2 reaktion på “Adventstid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *