Varit och hittat……..

Idag tog vi oss ut för att hitta två cachar (burkar). Det blev en kombinerad runda med att också uträtta några ärenden på stan. Till posten och höra om Poste Restante med kameran har kommit. Men den får vi vänta på någon dag till.

Vi hade tagit ut två ställen där det skulle finnas cacher. Den första blev det att leta lite här och där men när jag var nära att ge upp så snubblade jag på den.

Nästa var ett bra stycke att cykla till. Väl där så startade vi GPS;en och började att söka. Åke & Vanja är så snälla så att vi fått låna deras extra GPS när vi är här. Vi får väl önska oss en i julklapp av Tomten. (Får vi en så ska vi tro på Tomten fortsättningsvis).

Nu har vi blivit rätt så hemmastadda i Silves så vi behöver bara ha GPS;en där vi söker. Men det är i Silves det. Man måste säga att det ligger en del arbete och klurigheter och smarta idéer bakom gömmande av en cache. Vi hittade den till slut med men klurigt är det. Men nu är vi nybörjare! Så det blev att logga när vi kom hem. Finns några till i Silves att hitta.

Vädret ser ut att bli sämre så vi har bestämt att köra in på ställplatsen här. Visst vi har haft härliga dagar men utan sol har vi lite svårt att hantera landningen av datorer mm.

Kvällen har vi avslutat med middag hos Kent & Ulla och firat Kents födelsedag.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Varit och hittat……..

  1. Det där med att leta burkar skulle jag ochså vilja lära mig, har varit in på deras hemsida och tittat lite, men det blir väll någon gång. är lite dålig på det här med GPS och inställningar. Går ju i pension nu i Januari så då får man kanske tid att sätta sig in i det. Kul att läsa eran blogg.

    • Kul att du tycker att bloggen är trevlig. Hitta någon förening om Geocaching om du inte hittar någon som kan hjälpa dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *