Vårdag

Vi vaknade till en kall morgon och när jag tittade ut såg det inte så lovande ut. Temperaturen har varit ner mot noll i natt. Lilla My och jag gick ut efter klockan 8 på hennes morgonpromenad. Visst var det lite bistert men det är bara att vänta ut henne så hon får uträtta det hon behöver.

De hotande molnen försvann det blev en fin vårdag. Vi kunde sitta ute och fika tillsammans med Gert & Barbro på förmiddagen.  Det var skönt att sitta i solen och bara slöa och till och med avstod jag från att spela boule i eftermiddag.  Roland & Iris fikade vi med kl. 3 och satt sedan ute en lång stund och pratade.  På kvällen tittade vi på film.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Vårdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *