Sveriges Nationaldag

IMG_0428Här i Motala har vi haft fint väder på nationaldagen. Vi cyklade in till centrum. Vid Stortorget får man hämta nummerlappar till de olika aktiviteterna under cykelveckan. Det finns också ett utställningstält där det går att köpa utrustning som går åt till Tjejvättern och Vätternrundan.

Vi var också med på Nationaldagsfirandet i stadsparken. Där träffade vi kusin Lennart som bor här i Motala. 

En cacherunda blev det också men det blev bara en hittad det var mycket folk i rörelse överallt.

Lagom när vi skulle äta på kvällen så kom det en kort regnskur sedan kom solen igen fast det var mörka moln runt oss.

Untitled 3

Stadsparken

Untitled 2

Här är utfarten från Göta Kanal till Vättern.

Untitled 1

Bron på nya genomfarten av väg 50 genom Motala

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Sveriges Nationaldag

 1. Hörde genom min kära bror Lennart att Ni träffats:-) Kul!

  Svar
  Det var trevligt att prata en stund med Lennart.

  • Svar
   Södra Hamnens Ställplats är det många som har vitsordat.
   Måste också komma dit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *