September

Efter mycket velande har vi bestämt oss att stanna hemma i höst. Vi får tänka tillbaka på de tre säsonger vi har kört till Spanien-Portugal.

Nu får vi spela boule på hemmaplan vilket vi gjorde i onsdags eftermiddag. Var riktigt kul att komma igång igen. Ett härligt gäng med pensionärer som spelar på onsdag eftermiddag. Här fick vi lägga var sitt klot i en korg som de sedan placerade ut fyra och fyra på varje bana och så var lagen skapade. Inte nog med det, vi gick med i SPF, ett krav för att få spela boule.

IMG_1290

På onsdagskvällen var vi på Helsingborgs Stadsteater och såg ”Pelle Erövraren” en musikal. Trevlig föreställning bra skådespelare man kände igen sig efter att ha sett filmen.

20140917_181544

Upptäckte en fästing på ryggen som Birgitta plockade bort. Det har kliat och det blev en rodnad runt bettet. Så idag var jag till vårdcentral och fick en penicillinkur. Borrelia?

5 reaktion på “September

  1. Förstår att det kan vara skönt att vara hemmavid också, ett år. Men det är konstigt att det drar i kroppen, att man vill åka ut med husbilen…speciellt när solen skiner…som den gjort ganska mycket i sommar:) Oj då. Hoppas att det inte hann bli någon effekt av den där fästingen. Här uppe i Norr har jag inte sett någon ens…Hoppas det hjälper med penicillin kuren. Trevlig helg.

  2. Boule spelas utanför mitt fönster. Nu har jag fått ett namn på det som försiggår äntligen:-) Nytt spel för mig…
    Hoppas det inte blir några allvarliga men efter fästingen.
    Lycka till med att stanna i Sverige.
    Allt, allt gott och kram till Er!//kusin Birgit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *