Vänner på besök

Nu var det faktiskt ett tag sedan Pelle & Eva var nere hos oss. Det var riktigt kul att de kom och det blev lite av en långhelg. Det är bara så att tiden går så fort. Bra väder hade vi och en trevlig utflykt till Danmark och hälsade på Ida med familj.

Tänk att mer än halva april redan är avverkade. Nu känner man att våren är på väg det grönskar och vi har även planterat lite nytt i trädgården. Altanen tvättad sedan en tid tillbaka och idag fick vi på olja. Nu är det förrådet som ska ha lite färg och när det är färdigt så får det vara bra med måsten.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Vänner på besök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *