Vi passade……

på att träffa släkt och vänner på Vikbolandet när vi var så nära. Vi var till Pelle och Eva på söndag eftermiddag/kväll och grillade och stannade till måndag.

2015-05-18 12_Fotor_Collage

Sedan körde vi och hälsade på Birgittas bror och svägerska. Inga-Maj bjöd oss på middag så vi kunde bara njuta. Det var så vackert i hagarna med mängder av styvmorsviol och mandelblom, stora blåa ytor. På måndag eftermiddag körde vi hemåt har lite och ordna med innan midsommar då vi tänkt att vi ska ta en tur i Norden.

2015-05-18 18_Fotor_Collage

Vi passade på att stanna till hos Ragges i Drättinge på kvällen. Där kunde Lilla My knalla runt i sin egen takt på de stora ytorna vid sjön.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Vi passade……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *