Ruskvädersdag

 

2015-05-30 16.03.51Idag har det varit en ruskvädersdag. Man fick passa på att gå ut när det var uppehåll, man har  en hund som vill ut imellan åt.   Jag var upp till kyrkan på ön och gick vidare för att se var djurparken fanns en gång här på Sturkö.  FRIDHEMS djurpark grundades 1955 och lades ned hösten 2001 p.g.a dödsfall. Det var en lagom stor och trevlig plats att ta med barnen till som en jag träffade på vägen  dit sa.

Vi har fått vistas en stor del av dagen i bilen med att läsa.  Dagens middag bestod av grillat jag använde alla våra två paraplyer ett för vinden vid grillen och ett för regnet.

Nu i kväll har vi haft en bra stund med gassande sol.

2015-05-30 17.56.29

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Ruskvädersdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *