Ruskvädersdag

 

2015-05-30 16.03.51Idag har det varit en ruskvädersdag. Man fick passa på att gå ut när det var uppehåll, man har  en hund som vill ut imellan åt.   Jag var upp till kyrkan på ön och gick vidare för att se var djurparken fanns en gång här på Sturkö.  FRIDHEMS djurpark grundades 1955 och lades ned hösten 2001 p.g.a dödsfall. Det var en lagom stor och trevlig plats att ta med barnen till som en jag träffade på vägen  dit sa.

Vi har fått vistas en stor del av dagen i bilen med att läsa.  Dagens middag bestod av grillat jag använde alla våra två paraplyer ett för vinden vid grillen och ett för regnet.

Nu i kväll har vi haft en bra stund med gassande sol.

2015-05-30 17.56.29

 

 

 

 

2 reaktion på “Ruskvädersdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *