Hemma

De sista dagarna blev intensiva. I Norrköping träffade vi Husbilsvännerna Elisabeth & Lennart. Bloggen Ellen .  Avslutade med att gå ut och äta tillsammans. För mig är det intressanta kvarter de bor i, jag växte upp i den delen av Norrköping.

20150724_172406_Fotor_Collage

Vi blev bjudna till bekanta som vi inte har träffat på många år. Klasskamrat till Birgitta i Söderköping och föräldrar till en klasskamrat till vår äldsta dotter. Tiden går och det fanns mycket att prata om. Lilla My fick en lekkompis i några timmar också. De for runt i regnet på gräsmattan tillsammans.  Vi skulle på ännu ett kalas på Vikbolandet  så det var att åka vidare i regnet. När vi kom var det ockuperat med bilar vid huset så vi parkerade på cementplattan och vågen  på ladugårdsplan. Så det var bara att ta på stövlar och fram med paraply och gå ut i regnet. Lilla My fick jag bära upp men där väntade ännu en kompis på henne.

Det blev det inte mera fotograferat denna helgen.

Dagen därpå efter frukost och kaffe o tårta vände vi hem mot Skåne.

När vi kom ut till asfaltsvägen kom en älgko med kalv gående rakt över vägen framför oss. Birgitta fick upp mobilen och tog den här bilden.

20150726_102509

Nu är vi hemma igen efter nästan 6 veckor runt i Norden och regnet smattrar på uterumstaket och tvättmaskinen surrar. Nu gäller det att hitta i alla skåp och lådor igen man glömmer fort. Man får sig en tankeställare “Behöver vi ha så mycket saker egentligen, hur mycket använder vi av allt detta”

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Hemma

  1. Glad att ni är lyckligt hemma varit trevligt att följa er intressanta resa. Här är det bara regn men nån solglimt ibland o det njuter vi av blir inte bättre av att gräva ner sig för vädret kan vi inte rå på.Ha en fortsatt trevlig sommar så ses vi kanske senare i höst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *