Klockan 3

IMG_2823

Klockan tre på eftermiddagen spelar vi boule! Innan vår ankomst var boulespelet inte igång här på ställplatsen. (Silves Portugal) Jag fick igång spelet och i år har vi med både Belgare och Holländare och även Kanada är representerat och som spelar med oss svenskar. Det blir två matcher som spelas med största allvar. Måttband är ofta framme för att skilja kloten åt men himla kul har vi.

Birgitta och jag köpte nya klot på vägen ner genom Frankrike. Så nu har även vi s.k. “proffsklot”. De gamla kan vi säja är sönderspelade!

IMG_2820_Fotor_Collage

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Klockan 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *