Vänner på ställplatsen

Så kan man definiera dagen idag. Kl 8,00 vad det +13 grader när jag gav mig ut på morgonrundan på röda slingan med Lilla My. Vi hade sagt till Eva & Hasse (Nej, inte Hasse & Eva HBK 9 den här gången) och Wania & Åke på kaffe idag kl 11,00. Men till slut var vi 12 stycken runt kaffebordet som vi dukade upp på bänken framför bilarna. Strålande sol över 20 grader.

20151128_122259

Sedan slöade vi i solen, fixade en toast  till lunch, spelade en match boule kl 14,00.

Det var ett gäng som skulle ut och äta så vi blev tillfrågade om vi ville hänga på. Vi blev 10 stycken som gick in till stan och det blev en pizza på en uteservering.

Nu ikväll kl 18,00 portugisisk tid (19 hemma) visar termometern +15,5 grader .

Tidigare i veckan var vi till Parque do Castelo den nya ställplaten som har öppnat här i Silves där Eva &Hasse hade kört in med sin husbil.

IMG_3067 Vi var upp till Alte tillsammans med Åke & Christina. Kul att kunna visa platser som vi själva uppskattar och som vi själva en gång blivit visade. Blev även en  Cache loggad som jag inte hittade när vi var i Alte för två år sedan.

20151127_144815

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Vänner på ställplatsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *