Vänner på ställplatsen

Så kan man definiera dagen idag. Kl 8,00 vad det +13 grader när jag gav mig ut på morgonrundan på röda slingan med Lilla My. Vi hade sagt till Eva & Hasse (Nej, inte Hasse & Eva HBK 9 den här gången) och Wania & Åke på kaffe idag kl 11,00. Men till slut var vi 12 stycken runt kaffebordet som vi dukade upp på bänken framför bilarna. Strålande sol över 20 grader.

20151128_122259

Sedan slöade vi i solen, fixade en toast  till lunch, spelade en match boule kl 14,00.

Det var ett gäng som skulle ut och äta så vi blev tillfrågade om vi ville hänga på. Vi blev 10 stycken som gick in till stan och det blev en pizza på en uteservering.

Nu ikväll kl 18,00 portugisisk tid (19 hemma) visar termometern +15,5 grader .

Tidigare i veckan var vi till Parque do Castelo den nya ställplaten som har öppnat här i Silves där Eva &Hasse hade kört in med sin husbil.

IMG_3067 Vi var upp till Alte tillsammans med Åke & Christina. Kul att kunna visa platser som vi själva uppskattar och som vi själva en gång blivit visade. Blev även en  Cache loggad som jag inte hittade när vi var i Alte för två år sedan.

20151127_144815

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Vänner på ställplatsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *