Monchique

Idag  gjorde vi en utflykt upp till Monchique Vårat mål var Foia vi har aldrig tidigare kört ända upp till toppen. Har  tidigare varit kallt och mycket disigt så vi har stannat vid Fonte. Idag gjorde vi det också fast vädret var bättre. Här träffade vi ett par från Schweiz som vi pratade med. De var här för att fylla vatten. De fick vänta på en Portugis som var här och hade en massa vattenflaskor att fylla. Vi fick veta att de har åkt husbil i 40 år och de har nu bott 3 år på heltid i husbilen. De har hyrt ut sina hus hemma i Schweiz och det med bra förtjänst som de sa. 
Idag var vädret bättre men inte det bästa. Väl uppe så såg vi att det var flera hantverksbutiker sådana som Birgitta gillar. Vi gick till rätt butik från början där det var hand/hemmagjorda saker. Så här tillbringade vi en stund.  Det var en hel del folk som har tagit sig hit upp.

20151217_143356_Fotor_Collage

Här uppe är det en hel massa master av olika slag, vi är på en höjd av 902 m.

20151217_151502_Fotor_Collage

Det var inte bara den här lokalen men det var den roligaste för här var det saker som folk har knåpat ihop själva. Dockan med röda blusen på bilden bor numera i vår husbil.

20151217_150844_Fotor_Collage

4 reaktion på “Monchique

  1. Så gick vi då äntligen också se den utsikten – Tack för fina bilder. Fina dockor och hon väger väl bara något hekto och är då ok i stugan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *