Årets varmaste dag

TävlingenMed temperatur på 35,5 grader i halvskugga från blå himmel. Klockan 17 var det 20 grader (kl 18 hemma) .

Dagen började med att vi var på sjukstugan och Birgitta tog PK-.prov och på vägen dit lämnade vi in lite mer tvätt. Väl hemma så pressade jag apelsiner försöker att pressa ett par gånger per dag. 5 kg apelsiner för 2 € köper vi av en fransman som kommer in här på ställplatsen och säljer.

20160201_115513

Lilla My trivs att ligga och titta på det som rör sig här på platsen. Vi har inte tagit några längre promenader Lilla My och jag hon har haft löp-period och då är det inget kul att gå bland alla lös-springande hundar. Så det blev istället en långpromenad tillsammans med Stina & Jürg. Eftermiddagen har bara varit att koppla av vid husbilen.

Vi trivs bra här i omgivningen nu har vi varit tre månader här i Silves, en månad på nya platsen N 37 11 37  W 08 26 10   Parque do Castelo

20160201_115608

Igår var vi ute tillsammans med två andra par och åt. Finns en restaurang ( Churrasqueira Cruz de Portugal ) utefter N124 mot São Bartolomeu de Messines bara ca 10 minuters promenad här från ställplatsen. Riktigt bra mat och trevliga lokaler.

Det har tunnat ut på ställplatsen många tomma platser nu. Fint väder, många ger sig iväg och fricampar men det är också karneval i Loulé. Vi kör inte dit i år har varit där ett år tidigare lite jobbigt att vara där med hund, mycket oväsen, hög musik.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Årets varmaste dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *