Första advent..

Önskar alla en trevlig första advent.

Advent stämningsfullt, som vi firar tillsammans med barnbarnen Rebecka & Pontus som är hos oss i helgen.  Det blev lite struligt för Pappa Patrik & mamma Åsa som blev påkörda bakifrån i rondellen på Väla. Men allt löste sig bra med Hyrbil omgående, ingen kom till skada, bara bilen och den kunde de köra ner och ställa på vår parkering. Där får bilen stå till måndag när de öppnar på verkstaden. Sedan kunde de fortsätta resan  mot Göteborg. Gisela & Micke är också nere i helgen. Så till frukost är vi många kring bordet med många ljus tända.

Ej namngiven 1

 

14 reaktion på “Första advent..

  1. Nej vad tråkigt att dom blev påkörda…hoppas att dom klarade sig bra så ingen nacke fick sej någon pisksnärt. Kul att få umgås med familjen…det är bäst :)) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *