Första advent..

Önskar alla en trevlig första advent.

Advent stämningsfullt, som vi firar tillsammans med barnbarnen Rebecka & Pontus som är hos oss i helgen.  Det blev lite struligt för Pappa Patrik & mamma Åsa som blev påkörda bakifrån i rondellen på Väla. Men allt löste sig bra med Hyrbil omgående, ingen kom till skada, bara bilen och den kunde de köra ner och ställa på vår parkering. Där får bilen stå till måndag när de öppnar på verkstaden. Sedan kunde de fortsätta resan  mot Göteborg. Gisela & Micke är också nere i helgen. Så till frukost är vi många kring bordet med många ljus tända.

Ej namngiven 1

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

14 reaktion på “Första advent..

  1. Nej vad tråkigt att dom blev påkörda…hoppas att dom klarade sig bra så ingen nacke fick sej någon pisksnärt. Kul att få umgås med familjen…det är bäst :)) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *