2017 har börjat……

Trevligt nyårsfirande långt in på nya året tillsammans med vänner, har vi haft.  Det ända negativa var  Lilla My, hon var alldeles förskräckt  för dessa raketer och smällare. Inte har det varit måttligt heller utan hållit på i flera dagar innan nyår också nu in på 2017.

Ej namngiven 1

Vädret så här i början på året grått o trist.  Dammen var delvis täkt av ett tunt lager is idag. Idag var det halkigt på morgonen.

Ej namngiven 2

Var ner till Råå på morgonen i förhoppning att kunna köpa fisk. Men där var ingen fiskare vid båten. När jag kom hem blev det en promenad i ruskväder, regn. Men det hindrade mig inte. Blev en runda runt dammen och en vända i  Björka skogen.

Med en bra bok i hörlurarna går en långpromenad bra. Nu är det Lena Matthijs bok “Killing your darlings” som är på gång.

Klick på bilderna så blir de stora!

8 reaktion på “2017 har börjat……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *