Julafton 2017

Julafton 2017 regn och blåst 8 grader varmt. I år var vi samlade  hos Patrik & Åsa och deras barn i Kävlinge. Där sammanstrålade vi med familjerna från Köpenhamn och Kågeröd och Åsas Mamma. Det var så fint dukat för vår Julknytis med massor med god mat.

Efter Kalle Anka blev det julklappsutdelning. Rebecka och Cornelia tjänstgjorde som tomtar och läste och delade ut paketen. Vi blev överraskade med paket från Gisela & Mikael en massagekudde. Birgitta och Ida spelade Backgammon hos Ida och Per-Thore i somras, nu fick hon ett eget spel från dem. Enligt överenskommelse är det bara barnen som får julklappar så vi börjar tydligen gå i barndom.

Mormor/Farmor Birgitta överraskade med några paket så barnen fick sitt eget julklappsspel.

Julklappsspelet som vi vuxna hade bytte paketen ägare  ett antal gånget innan spelet var slut. De tunga paketen och de med lite annorlunda form är intressanta. Tror att alla blev nöjda med det som paketen innehöll. I år hade vi kommit överens att det skulle vara något ät eller drickbart.

Egen hotellsvit kunde vi stoltsera med. Det är så skönt att kunna krypa in i det framåt natten. Måste berömma  ställplatsen, plan och fin behövde inte använda klossar och el fick vi också. Det Finska vintertäcket fick komma på bilen, då slipper kondens man på framrutan. Men oj så blött det var att plocka ihop det på juldagen.

Lilla My blev så glad för sina paket ett från Rebecka och Pontus och ett från Husse & Matte

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Julafton 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *