Julafton 2017

Julafton 2017 regn och blåst 8 grader varmt. I år var vi samlade  hos Patrik & Åsa och deras barn i Kävlinge. Där sammanstrålade vi med familjerna från Köpenhamn och Kågeröd och Åsas Mamma. Det var så fint dukat för vår Julknytis med massor med god mat.

Efter Kalle Anka blev det julklappsutdelning. Rebecka och Cornelia tjänstgjorde som tomtar och läste och delade ut paketen. Vi blev överraskade med paket från Gisela & Mikael en massagekudde. Birgitta och Ida spelade Backgammon hos Ida och Per-Thore i somras, nu fick hon ett eget spel från dem. Enligt överenskommelse är det bara barnen som får julklappar så vi börjar tydligen gå i barndom.

Mormor/Farmor Birgitta överraskade med några paket så barnen fick sitt eget julklappsspel.

Julklappsspelet som vi vuxna hade bytte paketen ägare  ett antal gånget innan spelet var slut. De tunga paketen och de med lite annorlunda form är intressanta. Tror att alla blev nöjda med det som paketen innehöll. I år hade vi kommit överens att det skulle vara något ät eller drickbart.

Egen hotellsvit kunde vi stoltsera med. Det är så skönt att kunna krypa in i det framåt natten. Måste berömma  ställplatsen, plan och fin behövde inte använda klossar och el fick vi också. Det Finska vintertäcket fick komma på bilen, då slipper kondens man på framrutan. Men oj så blött det var att plocka ihop det på juldagen.

Lilla My blev så glad för sina paket ett från Rebecka och Pontus och ett från Husse & Matte

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Julafton 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *