Karlstad

Vaknade till en grå morgon. Efter frukost blev det kaffe i caféet, och så såg vi oss runt i huset.

 

Måltidens hus (Örebro universitet), här kan man se kokarna jobba i köket genom stora fönster. En specialutformad svart kub  (Kokboksmuseum) med rariteter, mycket av legendariske restaurangmannen  Tore Wretmans kokbokssamling. Men där kom vi inte in, inga guidningar idag men vi har sett det tidigare.

 

Mera snö och is!

På Mariebergsskogens parkering i Karlstad finns platser för Personbil 2 ingen service. Där stötte vi samman med vänner, även Lilla My träffade vänner, Diesel och Emilio två ståtliga spanjorer. Här fick vi en toppendag i strålande solsken.

 

7 reaktion på “Karlstad

  1. Här i Karlstad bjuder man på Lövbergs Lila med påtår när man får goa
    vänner på besök 🌞☕️👍

    • Här ser man snö MEN så fort isen försvann här på sjön där vi står. Svart sotig is bara sjönk och försvann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *