Karlstad

Vaknade till en grå morgon. Efter frukost blev det kaffe i caféet, och så såg vi oss runt i huset.

 

Måltidens hus (Örebro universitet), här kan man se kokarna jobba i köket genom stora fönster. En specialutformad svart kub  (Kokboksmuseum) med rariteter, mycket av legendariske restaurangmannen  Tore Wretmans kokbokssamling. Men där kom vi inte in, inga guidningar idag men vi har sett det tidigare.

 

Mera snö och is!

På Mariebergsskogens parkering i Karlstad finns platser för Personbil 2 ingen service. Där stötte vi samman med vänner, även Lilla My träffade vänner, Diesel och Emilio två ståtliga spanjorer. Här fick vi en toppendag i strålande solsken.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Karlstad

  1. Här i Karlstad bjuder man på Lövbergs Lila med påtår när man får goa
    vänner på besök ?☕️?

    • Här ser man snö MEN så fort isen försvann här på sjön där vi står. Svart sotig is bara sjönk och försvann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *