Mot Holland

Vaknade klockan sex och halv sju var jag ute med Lilla My på långpromenad. Vi kom iväg vid middagstid, handlade och hann också vila en stund. Pelle & Eva kom för att göra  oss sällskap på resan till Holland. På eftermiddag anlände de Helsingborg och stannade på Råå camping. Vi stannade på grusplanen i Råå med husbilen och P&E kom över till oss på fika och resesnack. Nu hoppas vi på bättre väder för på eftermiddagen var det regn och blåst.

Klockan nio på tisdagen träffades vi i rondellen i Rydebäck för att påbörja resan söder ut mot Keukenhof. Vi körde broarna genom Danmark ner mot Flensburg där stannade vi  på wohnmobilstellplatz  Jagel.

Vi har koll på att de är färdiga för avfärd efter kaffestoppet

Infarten till wohnmobilstellplatz  Jagel. Vi måste vi ta hänsyn till P&E,s husvagn. Alla ställplatser godkänner inte att husvagnar stannar. Men här var det inga problem med det.

Ingen stor plats men alldeles utmärk för ett stopp på resan. 12 Euro med ström och  tömning och även dusch och WC.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

14 reaktion på “Mot Holland

  1. Ska bli roligt att följa er resa mot Holland. Vi kommer garanterat åka dit i höst när vi drar neråt med husbilen för första gången. Sol vill en ju gärna ha, så hoppas den lyser på er idag.

  2. Lyckos er som får rulla mot en massa tulpaner…skulle vi gärna göra också. Men den rullningen blir senare när Kjell kan vara ledig. Vi har också skitväder med regn. Trevlig resa. Kram

  3. Det är mot ett spännande resmål ni åker. Finns på mina ägares att göra / uppleva lista men frågan är nog om det blir av så länge de arbetar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *