På väg österut

Träffade Curt & Mona när de parkerade bredvid oss på ställplatsen, vi träffades senast på Galé i Portugal. Där bjöd de Lilla My på hundkalas 2016. Oj, vad vi hade mycket att prata om, de vet så mycket  om omgivningen kring Ribe. Curt visade oss runt i Ribe och berättade. Vi missade vandringsmannen med en timme (Brandvakt och Väktare i gamla tider) som går en runda och guidar berättar om gamla hus. Men fick en skymt av honom vid hotellet.

Så här  hotfullt såg vädret ut när vi kom till Köpenhamn och Ida visade oss DMI.

 

Idag är det slut på det fina vädret vid kl 9,00 så började det att regna. Så vi beslöt att köra till Ida & PerThore och Ask Men vädret blev bara bättre österut. Vi fick veta av Ida att det var vädervarning i Danmark, kraftigt regn och åska. Vi blev lite fundersamma på hur det var på broarna men för oss var det lugnt. Vi kollade DMI och BT.dk och det såg inte kul ut. Men vi fick en fin eftermiddag hos familjen i deras trädgård. Vi har suttit i trädgården hela eftermiddag och umgåtts och tittat på när de har fixat på sin täppa. Sol och varmt men vid kl 21-tiden kom molnen och lite regn. Så vi har klarat oss från det värsta, hoppas vi, får se i natt.

2 reaktion på “På väg österut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *