Kåseberga

Vi körde till Kåseberga idag, det var många år sedan vi var här med husbilen senast. Ställplatsen sväljer många husbilar, 120 kr. Vatten, WC/Duschar finns för de som vill ha MEN ingen gråvatten/latrin-tömning. En trevlig plats med gångavstånd till Hamnen och Ales stenar. Allt var öppet i hamnen serveringar, butiker och fiskaffären. Man behöver inte åka hungrig härifrån. På dagarna fylls främre delen av gräsytan av personbilar. Det är mycket folk som besöker platsen, speciellt  på helgen.

Det var gråväder när vi kom på lördagsförmiddagen men vid middagstid sprack himlen upp vi fick en solig eftermiddag. Vi satt ute till klockan var 19:30 innan vi gick in i husbilen.

Kvällspromenaden med Lilla My gick upp till Ales stenar strax före solnedgång. Vi var till Stonehenge förra våren, så det blir dubbelt intressant med denna skeppssättning när man läser informationstavlan.

9 reaktion på “Kåseberga

  1. Vi var där ett dygn före er, på fredagen och hade ganska disigt. Väldigt fin bild på stenarna i solnedgången.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *