Äventyr

Idag blev det äventyr mer än vi tänkt oss! Efter vi besökt Ida & Per-Thore och Ask körde vi söderut i Danmark. Till Camp Adventure ett torn som ser ut som en papperskorg. Man går runt i 12 cirklar tills man når toppen på 45 m. Ca 3,2 km från parkeringen.

Inträde 150 Dkr per person parkering 50 Dkr.

Kolla här

Allt var trevligt och kul men så snubblade Birgitta på tillbakavägen och slog sig ordentligt. Inget brutet men blodvite och grillränder på knät. Tråkigt att dagen slutade så.

Inte nog med det Passpolisen visade oss åt sidan har aldrig hänt för. Påstod att skatten inte var betald. Vi ställer av och på bilen och får från Trafikstyrelsen pengar tillbaka och så ska man betala igen när man ställer på.  Här har det inte klaffat med deras fakturor. Men vi klarade från böter. Vi kunde visa på Internetbanken att det var betalt.

7 reaktion på “Äventyr

  1. Det var ett häftigt stort torn. Tråkigt det som hände Birgitta, bra att det ordnade sig med polisen. Ja man får då ha koll på allt och ha ordning på sina uppgifter.
    Ha en fortsatt lugn resa

    • Vi åker så offra mellan länderna på bron och aldrig tidigare blivit uttagna så. Birgitta kryar nog på sig Tack

  2. Vi har just kommit hem från “Strandkorgsutmaningen” i Tyskland och då var vi också på en trädtoppsvandring som slutade i ett högt torn, riktigt häftigt.
    Hoppas bara det går bra med skadorna.

    • Löste om det på någon av bloggarna. Detta var häftigt som 650 m att gå runt runt till toppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *