Ännu en gång……

Ännu en gång förnyar jag högbehörighet på mitt körkortet.

För att behålla den högre behörigheter måste man förnya det innan giltighetstiden för körkortets har gått ut. Det gör man genom att ansöka om förlängning hos Transportstyrelsen och där med visa att man uppfyller de medicinska kraven. Skickade efter blanketter på Transportstyrelsen hemsida smidigt. Så det var bara att beställa tid på vårdcentralen och hos Optikern.  Passade samtidigt på att få en hälsokontroll gjord var tio år sedan jag gjorde något liknande. Samtidigt få intyget som ska skickas till Transportstyrelsen  underskrivet av läkare.

https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Korkort/har-korkort/forlangning-av-hogre-behorigheter/

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Ännu en gång……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *