Nyår 2020 – 2021

Tack, till våra Barn med familjer för en god, smakrik och Lyxig Nyårsmeny levererad till dörren. Så bra hade vi det nu på nyårsafton. Blev serverade tre rätters catering. Linn och Björn kom och levererade, Patrik var dagen före med vin och de andra var delaktiga på Messenger på Nyår. Vi fick bjuda på snabb fika och fick en pratstund med Linn och Björn innan de for hem till sitt.

Birgitta dukade bordet så fint och så kom annat än vardagsporslinet fram så det blev riktigt högtidligt i vår ensamhet.

Fyrverkerier fick vi ta del av och det är vi inte så intresserade av. Lilla My darrade som ett asplöv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbakablick 10 år, det var då jag slutade min anställning och pensionerade mig.

Ja, nu är det också slut med arbetet efter 37 år på Benzlers. Har valt att pensionera mig 1 jan. så vi får se vad som händer framöver. Många har frågat mig om det inte känns konstigt att bara gå ut genom dörren och veta att jag inte behöver återvända. Men jag måste erkänna att tiden känns rätt att avsluta har känt en längtan att komma till ett avslut. Många år i industrin …………………………  det blev 45 år anställning på tre företag på Wirsbo Bruk, Noss och Benzlers i Norrköping så avslutade jag med att flytta med företaget till Helsingborg.

Nyår 2010 – 2011 var vi på husbilsträff i Kaxholmen

Nu har vi kommit hem efter Nyårsfirandet. Vi körde upp till Jönköping på torsdagen. Vi skulle till Kaxholmen som ligger utan för Huskvarna. Vi var ca 25 husbilar på träffen. Arrangemanget var välordnat med mycket bra förtäring alla dagarna. Nyårsafton fick vi exotiskplanka och glass vid tolvslaget skålade vi in det nya året och så kom natta maten fram. Ett stort tack till de som styrde för allt har varit bra. Men vädret! Natten till nyårsdag blåste det, ja det stormade. Så man blev vaggad till sömn det blåste grenar och så kottar över taket på bilen så jag var tvungen att kontrollera utför bilen om det var risk att träd skulle komma farande över oss.

Mycket snö det året. Minns att jag var lite fundersam på att köra på sommardäcken det är rätt mycket uppförsbackar i Kaxholmen, men allt gick bra.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Nyår 2020 – 2021

  1. Gott Nytt år till er! Så bra ordnat. Vi hade våra på längre distans och firade i vår ensamhet, men gjorde lite extra som ni. Kul att se och läsa tillbakablicken, men framför allt imponerade fotot av dig och din prydnad på överläppen! Jag skulle ha kunnat tro att det var en kille från Bayern och inte Peking! Kramar till er bägge från Elisabeth o Lennart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *