Konfirmation

Vi har deltagit vid  Rebeckas Konfirmation  i Västerkyrkan i Lund idag. Så högtidligt och så delaktiga Konfirmander var i högmässan.

Vi var bjudna till Åsa & Patrik efter Konfirmationen i Kävlinge. Blev en fin eftermiddag i deras trädgård och i ett strålande fint väder.

Det blev också som en familjefest  inte  många i vår familj som saknades.  Det är länge sedan vi alla var samlade. Här var också Åsas släkt ett stort kompisgäng till Rebecka.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Konfirmation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *