April Påskveckan

Aprilvädret har verkligen varit omväxlande fram till nu, vi har haft solsken, snö, regn, hagel, kyla  och blåst här i Helsingborgstrakten. Nu vill vi att det ska bli vårvärme.

Idag, söndag blev det soligt och i stort sett blå himmel nu när vi är i Halland, men termometern visar bara 8 grader.  Nu har vi rullat några mil och slagit läger för kvällen. Samt fått lite mat, så nu är det bara att koppla av.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “April Påskveckan

  1. Vi lämnade Sverige för det tråkiga vädret. Vi får väl se om det blir något bättre. Har i alla fall sett blommande påskliljor, tulpaner och grönskande träd, gul ginstbuskar och Magnoliaknoppar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *