April Påskveckan

Aprilvädret har verkligen varit omväxlande fram till nu, vi har haft solsken, snö, regn, hagel, kyla  och blåst här i Helsingborgstrakten. Nu vill vi att det ska bli vårvärme.

Idag, söndag blev det soligt och i stort sett blå himmel nu när vi är i Halland, men termometern visar bara 8 grader.  Nu har vi rullat några mil och slagit läger för kvällen. Samt fått lite mat, så nu är det bara att koppla av.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “April Påskveckan

  1. Vi lämnade Sverige för det tråkiga vädret. Vi får väl se om det blir något bättre. Har i alla fall sett blommande påskliljor, tulpaner och grönskande träd, gul ginstbuskar och Magnoliaknoppar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *