Gråväder!

Idag har det varit grått och vi har även fått regn. Blev en promenad runt på slingan. Träffade även Å & W så det blev bestämt att i eftermiddag spelar vi boule tillsammans. Var även och kollade för en så kallad Multicach som vi har tänkt att hitta i morgon. Ja, vad är nu det? En sådan består av flera steg och lösningar för att få koordinaten till platsen. Men nu har vi knäckt den så nu är det bara ut och leta!

Untitled 4

På fricampingen har det anlänt nya bilar så det blev många som spelade boule i eftermiddag. Fick hundvakt av Margareta som tog hand om Lilla My, hon har själv två Papillon så vanan finns. Brödbilen var också där så vi kunde köpa den goda limpan som vi har fastnat för och som smakar så bra.

Untitled 2

Untitled 1

Här på andra sidan staketet vid ställplatsen betar det får och getter som vallas omkring av en kvinna.

IMG_0382

På promenaden upptäckte jag en kopia av Gustave Eiffel Eiffeltornet i en trädgård.

Untitled 3

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *