Lördag

Idag blev det strålande väder blå himmel och sol. Förmiddagen var tänk till att leta efter minst två cacher. Men först så blev det lite annat uträttat bland annat V75. Kom iväg och hittade två ”burkar” Man kommer verkligen ut på platser man inte skulle vara till annars. Var inte så lågt från ett läger. Såg hur barnen roade sig med att sadla hästar och spänna för skrindor och köra i omgivningen, och mängder av tvätt fladdrade i vinden!

Hade inga svårigheter att hitta idag. Den första Multicachen blev slutförd idag också. Var till posten på hemvägen men där var det stängt idag.

IMG_0404

Det blev lunch/middag på restaurang Casa Velha, tre rätter för 7,5 Euro/pers, tillsammans med Vanja & Åke.

Untitled 1

Så var vi tillbaka och spelade boule på fricampingplatsen ”Friheten” tillsammans med gamla och nya vänner innan vi tog våra elcyklar tillbaka till ”Bekvämligheten”.

IMG_0421 - Kopia

 

mys kompis

 

IMG_0419 - Kopia

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *