Veckan fram till PÅSK

Nu har barn och barnbarn gjort oss sällskap i veckan. Michaela & Cornelia  var hos oss över natten. Jag hade lovat att visa dem den nya lekplatsen i byn. Dit var vi också och jag vill påstå att de uppskattade det.  Vi var ut på en cachrunda med dem i Duvestubbeskogen. Har bott 17 år i Ödåkra och det var första gången jag var i Duvestubbeskogen.  Där är fina promenadslingor och platser där man kan ha picknic.

Untitled 1

Och inte bara det vi har en handelsträdgård i byn och där var vi och handlade tulpaner för första gången, efter 17 år i Ödåkra.  De odlar ca 500 000 st tulpaner på en säsong.  De berättade att de inte är några storodlare men nu vet vi att där kan vi handla bara ca 6 minuters promenad hemifrån.

IMG_1015

Ida och Ask kom i onsdags och stannar till söndag. Pappa PerThore kommer på lördag efter att han jobbat färdigt. Det är så kul att få lära känna Ask lite bättre. Det är full fart på den grabben han är dock bara 2 år.  Vi har besökt lekplatser med Ask och så var vi till Ängelholms hembyggdspark och tittade på djuren och promenerade runt.

IMG_1085

IMG_1078

Hundarna har blivit riktiga kompisar inga problem att ha den tillsammans. Det är så kul att se när de hälsar på varandra på morgonen.

IMG_1026

Starke Tufves museum ligger utefter vägen ut från Ödåkra mot Allerum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *