Midsommarafton

IMG_0528I kväll var vi på Fredriksdalsteatern och som alltid mycket folk. Rolig föreställning med många skratt, värd att se. Vi fick en toppenkväll på Fredriksdal. Solen sken men även  fem droppar regn. Var oroliga för att det skulle bli regn så regnkläder var med och det var nog bra för dessa behövde vi inte använda.

Vi hade ett ordentligt regn i natt med åska. Lilla My  blir så bekymrad så hon kom och väckte oss. Inte så konstigt hon hör åskan långt före oss. Åskan var så gått som över oss till slut. Men Midsommarafton har bjudit på en fin dag, sol och varmt.

Birgitta och jag åt sill och potatis med jordgubbar efter. Så nu ser vi fram mot morgondagen.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Midsommarafton

 1. Det lät som en fin kväll..med teater:) Men Inget vidare med åska sen på natten. Jag gillar det verkligen inte. Förstår att djur reagerar på alla smällar. Stackars dom. Hoppas att ni haft en fin midsommar o att vädret blev bättre:)

  • midsommar har varit bra förutom vädret. Men idag när jag trodde det skulle
   regna ordentligt så fick vi toppen väder sol.
   Mv
   Nils-Åke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *