Fjärde advent

Nu är vi hos familjen i Köpenhamn igen. Ha parkerat husbilen på en lugnare plats denna gången längre från vägen. Nu blir vi här till efter julafton.  Vi kommer att vara samlade alla här på julen inte Patricia som är i Australien.

idag 317 Ask leker Köpenhamn

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Fjärde advent

  1. Så mysigt att få vara tillsammans med barn och barnbarn. Vi får nöja oss i år med att ha kontakten via skype 🙂 Nästa år blir det nog hemresa, barnaskaran har ökat på senaste tiden och man vill ju gärna vara med dem något år under julen.
    God Jul önskar vi er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *