Cito

CITO eventet på Kullaberg

Cito

Detta var mitt första Cito Event. Vilken dag fint väder och sol. Vad är då ett CITO. Det är ett miljöinitiativ att hålla naturen ren för att främja Geocaching globalt. Igår tidig morgon, samlades vi på parkeringen på Kullaberg och fick instruktioner. Att plocka rent runt fyren och stigarna bort mot golfbanan, uppe vid fyren fanns det ett samarbete med Naturum som även bjöd på varm dryck och visning av Naturum. Det går utmärkt att kombinerade detta med att samtidigt logga några cahcer. Det var inte mycket skräp vi hittade men en härlig motions runda blev det. Det mesta skräpet var nog i strandkanten, sådant som flyter iland.

kullaberg1

Stor slagen natur på Kullaberg. Och en sådan dag med sol och nästan ingen vind är det en njutning att vara där.

20150927_105322_Fotor_Collage

Avslutade med grillningen vid Josefinelust på Kullaberg. Många fortsatte med cahcandet  hela eftermiddagen. Finns många som klättrar utför branterna med utrustning så klart. Men detta hoppade jag är nog inget för en nybörjare!

2 reaktion på “Cito

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *