Bara några dagar…….

till här på ställpatsen i Silves.

Idag har vi sett oss omkring, var ner till Ferragudo en fri-ställplats på gräsyta, grus och sand. Fick höra på em. att det kan vara lätt att köra fast i sanden. Vidare mot Portimão,  och sedan vidare till Alvor. Där stannade vi nere vid hamnen och lunchade. Mycket folk på uteserveringarna och många husbilar på ställplatsen. Men så skitigt nu efter regnet, ingen höjdare att stå där.

Vi är inne i våran vardagslunk det mesta är som när man är hemma i huset.

Väl hemma så blev det fika och så var det strax boule. Idag var det bara vi svenskar som delade lag. Vi har spelat mot 6 fransmän nu några dagar och imponerande  med att vinna matcherna bara  en match förlorade vi.

Nu lämnar vi Silves och kör ut och ser oss och omkring. Börjar med ett geocaching event vid kusten. Får se om någon vågar att bada. Nyårsdagen är traditionen den att man ska bada för att behålla hälsan året ut. Lite också för att se vem som är modig och vågar kasta sig i vattnet.

Men först så ska vi fira av det gamla året och fira in med det Nya Året 2016.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *