Vi har det bra….

Vi har det riktigt bra nu sol från blå himmel. Men vinden är fortfarande lite kall. Har kommit igång med morgonpromenaderna nu.

Vi har också börjat att fundera på att så sakta vända norr ut.

Ej namngiven 1

 

Apelsinträden blommar och sprider en härlig doftar. Insekterna, bin tar vara på det också.

20160301_155616_Fotor_Collage

Inte alla här i Portugal som har det så bra. Idag fanns det möjlighet att hjälpa. Fick denna påse att lägga något i om vi ville. Så vi plockade i tre olika varor och lämnade det ifrån oss. Vi börjar bli kända i stan har ju varit här i 4 månader nu. Folk hälsar när vi går på stan. Idag vinkade kyparen på Restaurang Casa Velha glatt när vi körde förbi.

Ej namngiven 2

En härlig nattbild upp mot borgen från ställplatsen.

20160302_233415_LLS

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Vi har det bra….

  1. Men så fint ni ser ut att ha det:) Det var väl gulligt av er. Visst är det bra att vi kan hjälpa till på olika sätt. Ha det fortsatt bra. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *