Fredag

Igår var vi nere till sundet tittade på jättekryssaren Celebrity Silhouette som låg på redden. Det första kryssningsfartyget till som anlöper Helsingborgs för säsongen. Körde runt lite och såg vad som hänt i stan de senaste 6 månaderna när vi varit borta.

Ej namngiven 2

Norra hamnen

Ej namngiven 1

På torsdagskvällen kom Elisabeth & Lennart  Husbilen Ellen och hälsade på oss. Kul kväll finns så mycket att prata om när man har varit söder ut på olika hål. Efter kaffe och fralla på fredagsmorgonen fortsatte de sin färd norr ut. 
20160429_091439

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Fredag

  1. Vilka fina bilder. En superfin bild den med den röda båten mot det gråa:) Så roligt att ni fick träffas o prata resor. Ha det gott. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *