Fredag

Igår var vi nere till sundet tittade på jättekryssaren Celebrity Silhouette som låg på redden. Det första kryssningsfartyget till som anlöper Helsingborgs för säsongen. Körde runt lite och såg vad som hänt i stan de senaste 6 månaderna när vi varit borta.

Ej namngiven 2

Norra hamnen

Ej namngiven 1

På torsdagskvällen kom Elisabeth & Lennart  Husbilen Ellen och hälsade på oss. Kul kväll finns så mycket att prata om när man har varit söder ut på olika hål. Efter kaffe och fralla på fredagsmorgonen fortsatte de sin färd norr ut. 
20160429_091439

6 reaktion på “Fredag

  1. Vilka fina bilder. En superfin bild den med den röda båten mot det gråa:) Så roligt att ni fick träffas o prata resor. Ha det gott. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *