Inte bara överraskning

Efter vi varit till Södervidinge där vi var med på Rebeckas och Pontus show på Rinnebäcksskolan som var en kul upplevelse. De är så duktiga att framträda och ingen blyghet.

Vi körde hem för att träffa Gisela och Micke som hade kört ner i helgen för att träffa Moa. När vi stod och pratade hur vi skulle lägga upp dagen. Så tittade jag ut och fick se Patricia och Anton  http://carlopis.com/   (de har varit på resa i 1,5 år ca) på väg in till oss. Ingen aning att de var hemma men vilken överraskning. Såå kul ! Nu blev det  fler som vill äta middag tillsammans med oss. Önskan var att få mormors porterstek “sånt där kött i tunna skivor” med svartvinbärsgelé och äppelpaj till efterrätt som de sa. Det var något som de har saknat när de har varit ute så länge och rest. Lite senare kom lillasyster Moa med pojkvän Fritz så vi blev några stycken runt middagsbordet.

Ej namngiven 1

På kvällen körde vi upp till Bengt i Örkelljunga för att vara med på deras 50 års firandet som företag. Många husbilar var redan på ställplatsen men vi fick en fin plats nära entrén.

20160521_180647Festen började lördag kl 18,00 för anställda och några fler, vi var inbjudna kl 21,00 på mingel tillsammans med ca 300 andra personer för att vara med på uppträdandet och dansen.

20160522_124245

20160522_122255

Bilden är från söndagen då det också var uppträdande. Men även öppet hus på företaget där också leverantörer och andra hade ställt ut. Det bjöds på sallad från Ingelsta kalkon samt kaffe och tårta. En trevlig lördag och söndag i Örkelljunga hos BiÖ.

Inte bara nöjen utan underhåll också. På måndagen var det dax att lägga på nya däck på Colten inför besiktning i morgon. Och Birgitta hade tid hos tandläkaren. Båda uppgifterna gick bra. Tisdag var besiktning av Colten, det blev som vanligt blankt papper.

Vi har haft en läckande toalettstol

20160524_092503

Det var bottentätningen som satt snett. Var tvunget att montera isär för att komma åt att byta. Hel del skruvande var det och så fattas det delar som man måste komplettera. Tur att man spar saker ibland hade en plugg så vi slapp ha vattnet avstängt över natten. Även detta gick bra att få ordning på.

2 reaktion på “Inte bara överraskning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *