Annandag jul

Annandag jul blev till att säkra allt här hemma för stormen Urd. Här omkring har det smält av nyårssmällar och det är ett problem för oss som hundägare. Lilla My är vettskrämd vägrar att gå ut på kissrundor. Har hon bara hört en nyårssmällar så är det stopp. Tidigt på morgonen kan det fungerar att gå ut med henne på kissrunda. Det är ett otyg detta att det säljs smällare/raketer. Köps till barn och ungdomar som springer och kastar smällare omkring sig. 

Nu är julen avklarad med god mat och umgänge med hela familjen hos Linn & Björn i Kågeröd. Husbilen fick tjänstgöra som natthärbärge natten  mot Juldagen.

Här återstår det bara en stor hög med kartonger och papper.

Ej namngiven 2

Lilla My har haft en bra och kul jul tillsammans med Milla (Greyhound) och Blaze (franska bulldogg). När vi kom hem juldagskvällen slockande hon på rumsmattan.

Collage_Fotor

Stormen Urd gick oss nästan oförmärkt förbi här hemma. Helsingborgs Tidning visar översvämningar lite var stans här omkring. Vattnet har stigit så passagerarna fick gå av färjan på bildäcket, landgången gick inte att använda på båten .

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Annandag jul

  1. Det är inte lätt det där med smällare och hundar. Om det bara var tillåtet att avfyra raketer och kasta smällare efter ett viss klockslag på nyårsaftonen så vore situationen mycket lättare att hantera för oss med hundar.
    Stormen Urd märkte vi inte heller så mycket av här i Stockholm.
    God fortsättning!

  2. Håller med dig om smällare. Vi har inga djur men gillar inte detta smällande i tid och otid. Kunde man hålla sig till tolvslaget vore det bästa.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *