Snö……..

och sådana massor det blev! Det är iallafall vitt på trädäcket och på hustaken. Men kylan har släppt och nu är det runt noll på termometern och barometern visar ostadigt. Halkigt är det häromkring och slaskigt på gator där man har saltat. Men snorhalt på gator där ingen åtgärd har gjorts med  salt/sand.

Så här ser det ut här hemma vid första snön i år!

2017-01-07

14 reaktion på “Snö……..

  1. Det där ser mer ut som snömögel. Här i Stockholm fick vi än en gång denna vinter mängder med snö, ca 15 cm. Det tog en bra stund att skotta idag. Fick dela upp det på tre pass för att inte få skador. Nu har vi riktig vinter.

    • Vi får se hur det blir i vinter här i Helsingborgs trakten. Men halt så halkskydden kommer fram i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *