Snö……..

och sådana massor det blev! Det är iallafall vitt på trädäcket och på hustaken. Men kylan har släppt och nu är det runt noll på termometern och barometern visar ostadigt. Halkigt är det häromkring och slaskigt på gator där man har saltat. Men snorhalt på gator där ingen åtgärd har gjorts med  salt/sand.

Så här ser det ut här hemma vid första snön i år!

2017-01-07

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

14 reaktion på “Snö……..

  1. Det där ser mer ut som snömögel. Här i Stockholm fick vi än en gång denna vinter mängder med snö, ca 15 cm. Det tog en bra stund att skotta idag. Fick dela upp det på tre pass för att inte få skador. Nu har vi riktig vinter.

    • Vi får se hur det blir i vinter här i Helsingborgs trakten. Men halt så halkskydden kommer fram i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *