Inför resan

Inför denna resa har vi valt bort buren i bilen till Lilla My. Hoppas att det ska kunna bli permanent  också. Lilla My har alltid sedan hon var valp fått vara i bur när vi har åkt i bilarna. Istället har vi skafta oss en ny sele som man kopplar i säkerhetsbältet. Buren tar plats när vi stannat i den här bilen. Hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Hon har bara använt den i lillbilen en gång och där la hon sig tillrätta på sätet. Fördelen som vi ser det är att hon får vara med mera och se vad som händer i bilen och kan se ut när vi stannar kortare stunder.

Har varit en del förberedelser inför resan.  Men nu rullar vi iväg så sakta!

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

15 reaktion på “Inför resan

  1. Så spännande för er och lilla My , likaså för oss som får hänga med här hemifrån. Ser fram emot det och trevlig resa
    Kram

  2. Vår lilla Alonso har alltid åkt med sele som kan fästas med anordningarna för bilbältet och det har gått jättebra, för det mesta sitter hon i mitt, Birgitta, knä och jag fäster henne då ihop med mitt bilbälte. Hoppas att ni får en fin resa!

    • En har det gått bra och vi kommer inte att tulla på detta, Nu måste hon ha selen på sig och kopplad.
      Ha det bra själva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *