Påskhelgen

Påskhelgen har bjudit på finfint väder för att sitta ute på altanen. Under senare år när vi har varit hemma här i Skåne sommartid så brukar vi åka och fika på olika platser. På annandagen körde vi till Söderåsen och besökte, Lotta På Åsen, som blir vårt första kaffeställe i år. Oj, vad mycket folk där var, vi fick parkera utefter vägrenen. Nu hade vi lillbilen, vi har bara varit där en gång tidigare med husbil och då är det trångt. Kommer man med husbil så får det bli vägrenen som parkeringsplats.

Fortsatte vår helgtur förbi Trolleholm slott vidare till Trollenäs slott där parken är öppen för allmänheten. Här fick det bli en glass i Slottscafé Borgstugan.

Nästan hela familjen samlad hemma på altanen. Vårt barnbarnsbarn med föräldrar var hemma med feber och de väntade också syskon i dagarna. Nu vet vi att det blev en pojke, lillebror till Levi. Grattis till er!

Här sitter vi och myser i solen!

7 reaktion på “Påskhelgen

  1. Vilken trevlig utflykt. Trolleholm vet jag inte om vi besökt någon gång. Vädret under påsken var ju helt perfekt för att samla familjen. Det kunde inte vi då jag var sjuk. Ha det fortsatt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *