Julhälsning

Fjärde advent i morgon vintersolståndet infaller samtidigt så nu går vi mot ljusare tider. Advent är väntans tid vi väntar vårt tredje barnbarnsbarn vilken dag som helst. Mormor och bonusmorfar till barnet har åter igen kommit till Skåne efter ca sju års boende i Östergötland.

Snö har vi inte sett till än i vinter så  man får minnas tillbaka på Jular  när det var snö . Hittade ett foto från 2010 någon stans i mellan Sverige.

Nu ska vi värma upp husbilen inför julen. Skönt att ha den och kunna dra sig tillbaka på Julaftonskvällen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

7 reaktion på “Julhälsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *