Julhälsning

Fjärde advent i morgon vintersolståndet infaller samtidigt så nu går vi mot ljusare tider. Advent är väntans tid vi väntar vårt tredje barnbarnsbarn vilken dag som helst. Mormor och bonusmorfar till barnet har åter igen kommit till Skåne efter ca sju års boende i Östergötland.

Snö har vi inte sett till än i vinter så  man får minnas tillbaka på Jular  när det var snö . Hittade ett foto från 2010 någon stans i mellan Sverige.

Nu ska vi värma upp husbilen inför julen. Skönt att ha den och kunna dra sig tillbaka på Julaftonskvällen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Julhälsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *