Höstljus Sofiero

Köpte biljetter på nätet idag, och hoppades på uppehållsväder. Men vid 18 tiden var det duggregn och det blev regn och blåst. Höstljus på Sofiero har vi varit med om i år. Det årliga evenemang Ljusstämning är inställt i år. Vi uppskattade detta också men vi saknade alla marschaller. Antalet entrébiljetter var stark begränsade och förköp gällde inte alls samma trängsel som tidigare år utmärk arrangerat i pandemitider (covid-19)

Slottet fint upplyst

Olika ljus installationer i parken,  pågår varje kväll fram till den 15 november.

Ljus installationer

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Höstljus Sofiero

  1. Så fint! I år har vi inte varit på något ljussrrangemang annars har vi både “Light in Alingsås” och “Ljus vid Nossan” i Grästorp i vår närhet. Synd på vädret men över det kan vi ju inte råda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *