Gåsmiddag

Vi körde utefter kusten här i Nordvästra Skåne på lördagseftermiddagen. Lilla My och jag var ute på långpromenad på fäladen i Strandbaden, Nyhamnsläge. Det är så härligt att vandra utefter kusten. Mycket folk ute i dessa tider med eller utan hund. Gott om utrymme är det. Här behöver man inte trängas eller mötas nära. Till och med solen gjorde ett försök att tränga genom molnen. Det har varit dåligt med sol nu under lång tid. Vi var på väg till gåsagille hos goda vänner på kvällen så det passade bra att ha husbilen med. Lilla My  känner sig mera hemma om hon kan vara i husbilen när vi är äter och det är lugnare för oss också..

Det är inte 10 November Mårtensafton men vi var på Gåsagille  hos Eva & Gerry. Vi har gjort detta tillsammans sedan vi flyttade till Skåne 1984. Gåsen smakar lika gott var gång när vi än sätter oss till bords.

Man kan inte annat än känna sig belåten och nöjd efter en sådan kväll. Tack en än gång Eva & Gerry för en trevlig middag/kväll.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Gåsmiddag

  1. Vilken härlig middag med goda vänner! Det ska väl förhoppningsvis vara säkert att träffas fyra stycken pensionärer. Gåsamiddag har vi bara ätit en enda gång, men så gott det var. (svartsoppan byttes dock ut, tack för det!)

  2. Så trevligt med gåsamiddag. Gås har jag inte ätit på 35 år. Hade alltid med en gås när vi firade jul och nyår med mamma och pappa, men svartsoppan avstod vi ifrån. Då var vi alltid många till bordet. I år blir vi bara tre så då får det nog bli en kyckling istället. 😄 Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *