Hemomkring

Vi har försökt att hålla oss där det varit sol och det har vi lyckats bra med, lite regnskurar men inget som stört. Blåsten var svårare att komma undan.

Här har vi kommit undan blåsten något i alla fall. Vi bestämde oss att försöka få en plats på en ställplats. Var sent ute på dagen men vi hade tur. Det fanns en lucka i Svanshall där vi kunde parkera. Flera anledningar till att stanna där, behov av att fylla vatten och tömma tankar.160 kr utan El ett bra pris. Många husbilar kom och fick vända och köra vidare finns bara plats för ca 6 husbilar där.

Här fick vi en bra eftermiddag, kunde sitta ute och lata oss. Fixade lite mat och kaffe så var vi nöjda, fick en liten promenad också.

Här fångade Birgitta mig på bild i ett moment i köket.

Lördag förmiddag var vi till Arild och fikade hos en bekant. Blev bjudna till Eva & Gerry på lördagskvällen. TACK! det var trevligt och super god mat. Körde tidigt på söndagsmorgonen för lite frukost vid kusten.

Här kan man sitta i parken vid Krapperup och ta en fika .

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Hemomkring

  1. Era hemtrakter är verkligen fina. Krapperup skrev vi upp som ett besöksmål när vi ska till Arild i juli.
    Idag har vinden äntligen mojnat här i Västergötland och då blir vädret plötsligt riktigt skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *