Sommarfest….

På Lördagen var vi bjudna på sommar fest, födelsedags fest och försenad inflyttnings fest hos dotter, svärson  och  barnbarn

Även hos dem hittade vi bra uppställningsplats för husbilen utan att hindra andra att parkera.  Öppet hus från kl:15.00, ca 30 gäster.  Vi blev serverade mycket gott grillat och rökt kött  med potatissallad och så klart kaffe. Vi, Birgitta och jag köpt med oss spettekaka, som det blev en rykande åtgång på till kaffet.

Altanhörnan som de har byggt bjöd på alldeles lagom skugga. Här kunde vi sitta och njuta och umgås till långt in på kvällen och därefter flytta över till altanen på andra gaveln. En lyckad dag trots allt som hänt dagarna och timmarna innan. Tack för en trevlig em, kväll.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Sommarfest….

  1. Det är inte många dagar/år som man måste ha skugga för att kunna sitta ute, men nu i helgen var det verkligen så fina dagar! Trots lite för mycket värme var det väl en fin helg att ställa till med stor fest!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *