35 mil

Så mycket husbilar och campingfördon det är på vägarna. På rastplatsen var det tyskarna som var i majoritet. Tänkte att det kan bli svårt att hitta plats när man läser här att det är bokningsbart överallt. Vi är inget för att ringa timmar/dagar i förväg och boka har aldrig gjort det.

Nu är vi iväg på en tur med husbilen ingen brådska till slutmålet vi har några dagar på oss. Så vi kommer att se oss omkring utefter vägen. Försöka hitta bra platser att stanna på. Vilket vi gjorde ikväll, och här var det gott om plats. En plats för under 200 kr och här fick vi el-plats för 175 kr och har tillgång till Vandrarhemmets faciliteter. Vill du inte ha El eller alla är upptagna så kostade det 150 kr.

Berglunda Vandrarhem eller som de själva skriver ligger ”Mitt i Skaraborg, strax utanför Tidan ligger Berglunda Storegården i vacker och rik Kulturbygd”. Hemsidan och Kulturväg Skaraborg att uppleva vilket vi har gjort på tidigare resa, men har lite till att avverka.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “35 mil

  1. Den här ställplatsen har vi aldrig hört om, kanske ligger den lite för nära hemmet. Vi tycker att det snart borde bli lite mindre med husbilar ute på vägarna men kanske dröjer det än ett tag och augusti är väl tyskarnas semestermånad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *