Mini-Heki Innerramen

Innerramen till Mini-Heki taklucka gick sönder en liten plastbit gick av så slutade den att fungera. Hörde mig för på några husbilsfirmor omkring oss om de hade hemma. Men valde Husvagns-Svensson inte dyrare eller billigare en andra, fick leverans och det var omgående, hemma dagen efter jag beställde. Hämtade på utlämnings stället vi har här i Ödåkra, inte en meter i onödan behövde vi köra.

På tidigare bilar har vi haft duschhandtag med av/på funktion för vattnet. Den längsta perioden vi bott i husbilen Malibu är 278 nätter, och använde duschen var dag. Malibu köpte vi 2015 har saknad den möjligheten, men inte kommit oss för att skaffa. Varför finns inget bra svar på, men nu sitter det ett sådant duschhandtag i Malibu. Handtaget köptes från Amazon det tog lite längre tid men var inte brådskande. Smidigt att sitta vid köksbordet välja ut och beställa vad man ska ha, få det i brevlådan och till utlämningsställen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *