Nu är det lätt!

IMG_0560 - KopiaGasolen var på väg att ta slut så idag var de tid att hitta en mack. Och vi hade inte kört så långt när den dök upp en mack med LPG och vi kunde svänga in. Gick och hämtade personal och visade två kopplingar och han tittade på mig dessa kan du inte använda sa han. Helt rätt det var Spanska som jag hade tagit fram. Väl den Portugisiska kopplingen kom på plats och munstycket kopplat var det bara att fylla på. Och när flaskan var full så slog det ifrån som det skulle göra  17,73 liter gick det i. Den här flaskan är bland det bästa som vi har köpt till husbilen.

IMG_0562   IMG_0559 - Kopia

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *